Electroalfa a premiat-o pe sportiva Bianca Molie pentru rezultatele obtinute la Campionatul European de Haltere Seniori

Electroalfa a premiat in cursul zilei de miercuri, 23 aprilie 2014, sportiva CS Botosani, Bianca Molie, pentru performanta obtinuta la prima competitie de seniori la care a participat: Campionatul European de Haltere de la Tel Aviv.

Bianca a concurat la categoria 69 kg si a ocupat locul 2 la stilul smuls-105kg, locul 5 la aruncat - 120 kg si locul 4 la total -225 kg.

Bianca Molie este de la varsta de 12 ani in lotul de haltere al CS Botosani si isi petrece cea mai mare parte a timpului in cantonamente de pregatire. Palmaresul ei include medalii la europene si mondiale de juniori, dar si la competitiile nationale de haltere.

Tanara sportiva implineste 18 ani pe 27 aprilie si este sustinuta de catre Electroalfa din octombrie 2012. Sponsorizarea include indemnizatii de efort, echipament, asigurare, cantonament de refacere dar si premii pe masura performantelor.

"Obiectivul meu este sa obtin rezultate si mai bune la Mondialele de juniori din Rusia. Pe termen lung tintesc o medalie la Olimpiada din Brazilia", a declarat Bianca in cadrul intalnirii de la CS Botosani la care a participat impreuna cu directorul Clubului, Doamna Mia Roata.

"Performanta Biancai este una exceptionala, care merita premiata si mediatizata. O felicitam atat pe sportiva, cat si pe antrenorul acesteia, Domnul Constantin Urdas. Suntem incantati sa sustinem o tanara valoare sportiva a Romaniei", a declarat Laura Dorofte, Manager Marketing, Electroalfa.

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...