Portariuc: "Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă"

Portariuc: "Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă"
Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, i-a reproşat preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, faptul că nu se consultă cu partenerii de alianţă înainte de a-şi exprima anumite reproşuri faţă de reprezentanţii PSD care ocupă anumite funcţii publice.

Intervenţia preşedintelui executiv are loc după ce Florin Ţurcanu a cerut public demisia inspectorului şcolar general, Mihaela Huncă.

"Pot înţelege că există anumite nemulţumiri, dar dacă eşti într-o alianţă e normal să te consulţi. Domnul Ţurcanu poate cere demisia cui vrea din PNL Botoşani, pentru că este preşedintele acelei organizaţii. Dar eu nu am cunoştinţă că domnul Ţurcanu ar fi devenit preşedintele PSD Botoşani, deci îi recomand să se abţină, iar înainte de a mai face reproşuri în presă să vină să se consulte cu partenerii de alianţă", a declarat Ovidiu Portariuc.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD a mai spus că şi el are unele nemulţumiri faţă de anumiţi reprezentanţi PNL din administraţia municipiului Botoşani, dar că dacă se va impune demiterea acestora va pune problema în discuţie în cadrul USL.

"Spălatul rufelor în public e un comportament pe care nu îl agreez sub nicio formă. Şi eu am nemulţumiri faţă de unii membri PNL, dar încerc să le lămuresc înainte de a-i acuza public pe cei în cauză. Astfel de lucruri trebuie discutate în interiorul USL. E o chestiune de principiu, de respect faţă de partenerii de alianţă, şi îi cer domnului Ţurcanu să ne trateze cu acelaşi respect pe care şi-l doreşte şi dânsul din partea noastră", a precizat preşedintele executiv al PSD Botoşani.

Biroul de presa PSD Botosani
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
168

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
173

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
254

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...