Portariuc face control in Primarie cu echipa de consilieri!

Portariuc face control in Primarie cu echipa de consilieri!
Primarul Ovidiu Portariuc spune ca va solicita ca reprezentanti ai Curtii de Conturi Bucuresti sa efectueze un audit la Primaria Botosani, dupa ce consilierii din cabinetul sau au constatat mai multe nereguli "pe anumite segmente".

Informatia a fost oferita de primarul de Botosani ca raspuns la interpelarea formulata de consilierul local Florin Ghiorghita, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local de joi.

"In cadrul Primariei Botosani se desfasoara un audit in cadrul diferitelor compartimente. Ma intereseaza cine face parte din aceasta echipa de audit, daca sunt membri ai guvernului sau o firma de audit, modul de contractare si banii care se cheltuie pe acest audit", a spus Florin Ghiorghita.

Drept raspuns, primarul Ovidiu Portariuc a precizat ca nu este vorba despre un audit, ci despre o verificare facuta de consilierii din cabinetul sau.

"Nu se desfasoara niciun audit in Primarie, auditul a fost facut de Camera de Conturi Botosani, am avut cateva rezultate. Sfera care a cuprins acest control a fost oarecum restransa, iar cei care fac acum verificari sunt consilierii mei si nu implica absolut niciun fel de costuri. Este o verificare de la Cabinetul Primarului pe anumite segmente pentru a vedea daca sunt motive pentru a extinde acest control. Va spun ca dupa o saptamana sunt toate motivele si voi solicita un control al Curtii de Conturi Bucuresti", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
21

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
110

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
673

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...