Portariuc, despre Turcanu: "Nu as vrea sa aud ca se retrage la manastire"

Portariuc, despre Turcanu: "Nu as vrea sa aud ca se retrage la manastire"
Presedintele executiv al PSD Botosani i-a raspuns liderului PNL la o serie de declaratii pe care Florin Turcanu le-a facut in ultimele zile. Portariuc a spus ca va sustine toate proiectele locale si judetene, indiferent ca sunt promovate de PSD sau PNL, insa ii transmite colegului sau de alianta ca problema inlaturarii lui Basescu nu mai este o prioritate pentru USL.

"In ceea ce priveste relatia cu PNL, am incercat sa ma achit cu decenta de datoria pe care o am in cadrul aliantei USL. Cand  domnul Turcanu era la Bucuresti plecat intr-o intalnire politica am dat dispozitie sa scoatem din zapada oamenii care erau izolati la Rachiti si am trimis alimente in judet. Incerc sa mentin o buna legatura cu cei din PNL in interesul cetatenilor care ne-au votat si cred ca exista obligatia sa pastram aceasta colaborare intre noi, cei de la USL. Acesta este obiectivul pentru care s-a constituit USL-ul", a declarat Ovidiu Portariu.
 
Mai mult, Portariuc spune ca obietivul USL privind inlaturarea lui Basescu nu mai este unul prioritar si ca Florin Turcanu a ramas "ancorat intr-o disputa inutila".

"Obiectivul inlaturarii presedintelui Basescu a fost un obiectiv secundar, nu stiu daca domnul Turcanu a inteles bine acest obiectiv. Se pare ca Turcanu a ramas ancorat in aceasta disputa inutila cu Traian Basescu. Cred ca oamenii s-au saturat de scandaluri si asteapta sa facem ceva pentru ei si nu sa ne batem in continuare cu Basescu. E timpul sa trecem la constructie  si inainte de a vorbi despre ce vom face cand nu vom mai fi impreuna, ar fi bine sa vorbim ce vom face in acest mandat in care eu si domnul Turcanu am fost alesi sub sigla USL", a precizat liderul PSD Botosani.
 
In final, Ovidiu Portariuc i-a transmis lui Florin Turcanu sa nu renunte la lupta, incheind intr-o nota ironica: "Nu as vrea maine-poimaine sa aud ca se retrage la manastire".

"Am vazut cateva din declaratiile domniei sale, am inteles ca acum nu i-a ramas decat sa se roage. Nu as vrea maine-poimaine sa aud ca se retrage la manastire. Il stiu un luptator si il astept sa facem echipa si sa ne batem pentru botosaneni, asa cum am promis in campanie", a conchis Portariuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
891

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
198

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
496

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...