Portariuc despre fuziunea PNL-PDL: “Isi dau mana in aceste zile clanul Turcanu si camarila Flutur. Famiglia isi strange randurile”

Portariuc despre fuziunea PNL-PDL: “Isi dau mana in aceste zile clanul Turcanu si camarila Flutur. Famiglia isi strange randurile”
Primarul Ovidiu Portariuc a caracterizat fuziunea dintre PNL si PDL ca fiind o comedie pusa in scena de presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Intr- o postare pe o retea de socializare, Portariuc spune ca cei care au condus Romania in ultimii zece ani au adus tara la sapa de lemn, iar acum pozeaza in salvatori.

"Am urmarit si eu "comedia" fuziunii PNL-PDL pusa in scena de Traian Basescu si va spun ca a meritat, mai ales ca spectacolul a fost gratis. Discursuri fara consistenta si demagogice de la cei care au condus Romania in ultimii 10 ani si care au adus-o la sapa de lemn si care acum pozeaza in salvatori. La prezidiu figurile pe care le stim de aproape 20 de ani gen Blaga, Orban, Flutur, FrunzaVerde si alti baroni. La fel cum pe plan local isi dau mana in aceste zile clanul Turcanu si camarila Flutur la fel si la nivel national Famiglia isi strange randurile. Ce nu stiu ei, e ca vor fi spulberati de votul romanilor! Am incredere in Victor Ponta si in echipa sa ca vor aduce cu adevarat schimbarea de care are nevoie Romania,ceea ce am promis de fapt romanilor care au votat USL!," a postat Portariuc pe contul sau de pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
92

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
103

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
33

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...