Portariuc, despre Eugen Turcanu: "Sunt reactiile unui om speriat, reactii de panica"

Primarul Ovidiu Portariuc nu se teme de amenintarile directorului Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement, Eugen Turcanu, si spune ca reactiile pe care acesta le are sunt ale unui om speriat, panicat.

Edilul-sef al municipiului nu crede ca directorul DSPSA are documente compromitatoare la adresa sa sau a viceprimarului Cosmin Andrei si este convins de integritatea si corectitudinea viceprimarului social-democrat.

"Sunt reactiile unui om speriat, reactii de panica, banuiesc ca isi dea seama ce a facut si e normal sa le aiba. Il las sa lamureasca lucrurile impreuna cu viceprimarul Cosmin Andrei. Eu am spus ce aveam de spus, de aici incolo legea trebuie sa isi spuna cuvantul. Nu cred ca sunt documente compromitatoare. Este cunoscut stilul domnului Eugen Turcanu. Este o atitudine irationala, necontrolata a unui om care incearca sa abata atentia de la subiectul principal, si anume nocturna. Nu exista lucrurile cu care poate santaja", a pus Ovidiu Portariuc.

Cât priveşte cercetarea disciplinară a directorului DSPSA, Portariuc a spus că acesta a încălcat legislaţia muncii şi regulamentele de ordine interioară.

"Asa a stabilit serviciul Resurse umane, ca a fost incalcat codul de etica, regulamentul, a incalcat cam tot ce se putea incalca in legislatia de munca si regulamente interioare", a conchis primarul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remus TANASĂ: Câteva gânduri despre Enescu

astăzi, 10:00

Muzica lui George Enescu face parte din patrimoniul imaterial al umanității. El a compus, a cântat la vioară sau la pian, a dirijat și a răspândit dragostea prin și pentru muzică de...

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...