Portariuc, absent de la sarbatoarea Teatrului: "A primit o diploma foarte frumoasa!"

Portariuc, absent de la sarbatoarea Teatrului: "A primit o diploma foarte frumoasa!"

 Aniversare Teatrul Eminescu, 23 septembrie 2012  

Lipsa primarului Ovidiu Portariuc de la festivitatea de implinire a 100 de ani de la punerea pietrei de temelie a Teatrului Mihai Eminescu a starnit nemultumire in randul unor consilieri locali.

Corneliu Furtuna a spus ca ar fi fost normal ca diploma care i-a fost data primarului Ovidiu Portariuc sa fie ridicata de catre acesta, iar daca nu a putut sa ajunga, trebuia sa delege unul dintre viceprimari sa faca acest lucru si nu un consilier de la cabinet.

"Domnul primar a primit o diploma foarte frumoasa. Poate era mai bine daca mandatati un viceprimar sa ridice acea diploma, pentru ca era adresata dumneavoastra si nu unei persoane din administratia Primariei. Diploma a fost adresa primarului, care a fost votat de botosaneni. Va era adresata personal, nu persoanelor angajate din Primarie", a spus Corneliu Furtuna.

In absenta primarului Ovidiu Portariuc, Diploma de PRIETEN al Teatrului Eminescu a fost inmanata sefei de cabinet a edilului-sef al Botosaniului, Diana Iacob. In schimb, la festivitatea de duminica seara, in sala Teatrului s-a aflat prefectul Adrian Constantinescu, acesta nebeneficiind de o diploma din partea organizatorilor, intrucat nu fusese invitat. Prefectul de Botosani a urcat totusi pe scena si a asigurat ca Institutia Prefectului va oferi tot sprijinul pentru ca lucrarile de renovare care vor incepe in curand sa se desfasoare conform legii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
3

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
31

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
115

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...