Portariuc a încurcat cărămizile cu etajele de la Uvertura Mall!

Portariuc a încurcat cărămizile cu etajele de la Uvertura Mall!
DeclaraÈ›ie incredibilă făcută joi de către primarul Ovidiu Portariuc, la conferinÈ›a de presă de la Uvertura Mall! În campania electorală, Ovidiu Portariuc "planta" cărămizi pe terenul Armatei, promiÈ›ând alături de constănÈ›eanul Mazăre super-locuinÈ›e pentru botoșăneni È™i locuri de muncă mii.

La aproape un an de mandat, actualul primar iese mândru în public È™i anunță că promisiunile sale încep să prindă contur, È™i anume 1000 de locuri de muncă la Uvertura Mall, asumându-È™i cu seninătate acest merit:  "În acest complex vor fi undeva la 1.000 de locuri de muncă. Am promis că în timpul mandatului se vor crea locuri de muncă. Mă bucur că aceste locuri de muncă încep să apară". 

Asta în condiÈ›iile în care, în urmă cu câteva zile, Portariuc declara că în societățile subordonate Consiliului Local se vor face disponibilizări.

Asadar, edilul-È™ef al municipiului s-a lăudat că au început să apară locurile de muncă pe care le-a promis botoșănenilor în campania electorală, deÈ™i nu are absolut niciun merit în ceea ce priveÈ™te investiÈ›ia făcută de DănuÈ› Prisecariu.

"Dincolo de facilitățile create pentru petrecerea timpului liber, de divertisment, cred că cel mai important pentru botoșăneni este crearea de locuri de muncă.  Am înÈ›eles de la investitori că după deschidere în acest complex vor fi undeva la 1.000 de locuri de muncă. E o cifră ambiÈ›ioasă. Pentru mine, ca primar, astăzi este o bucurie deosebită, e un moment important. Cel mai important lucru pentru botoşăneni este crearea de locuri de muncă. Am promis că în timpul mandatului se vor crea locuri de muncă. Mă bucur că aceste locuri de muncă încep să apară", a spus Ovidiu Portariuc joi dimineață, în prezenÈ›a presei È™i a oficialităților prezente la Uvertura Mall.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
31

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie È™i boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa NaÈ›ională de AsigurÄ...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
51

Catedra de profesor de Fizică a preÈ™edintelui Klaus Iohannis de la Colegiul NaÈ›ional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă È™i poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
47

PoliÅ£iÅŸtii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat ÅŸi reÅ£inut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internaÈ›ional pentru săvârÅŸirea infracÈ›iunilor...