PONTA VS. IOHANNIS. Primul sondaj de opinie de la începutul campaniei electorale

PONTA VS. IOHANNIS. Primul sondaj de opinie de la începutul campaniei electorale
Victor Ponta este creditat cu cele mai mari şanse de a accede la preşedinţie, potrivit primului sondaj dat publicităţii în timpul campaniei electorale. Sondajul este realizat de Research Grup, la comanda Institutului de Studii Liberale, scrie gândul.info.

Victor Ponta ar primi 42 la sută din voturi, în timp ce Klaus Iohannis ar obţine doar puţin peste jumătate dintre sufragiile cu care este creditat actualul premier.

Pe locul al treilea se află Călin Popescu Tăriceanu, la 12 procente de candidatul ACL. Urmează Elena Udrea şi Monica Macovei, despăţite de un singur procent. Ceilalţi candidaţi au sub 4 procente.

Sondajul a fost realizat în perioda 20-25 septembrie, prin telefon, pe un eşantion de 1600 de persoane. Marja de eroare este de 2,5%.


Pe cine aţi vota în acest moment?


Victor Ponta - 42%

Klaus Iohannis - 23%

Călin Popescu Tăriceanu - 11%

Elena Udrea - 6%

Monica Macovei - 5%

Sondajul a fost realizat în perioada 20-25 septembrie, telefonic. Marja de eroare: +-2,5%. Sondajul a fost realizat de SC AB RESEARCH GRUP SRL la comanda Institutului de Studii Liberale, pe un eşantion 1600 de persoane.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
7

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
64

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
17

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...