Ponta, preşedinţilor de CJ: E corect să începem încet-încet să revenim la cotele defalcate din TVA

Ponta, preşedinţilor de CJ: E corect să începem încet-încet să revenim la cotele defalcate din TVA
Premierul Victor Ponta le-a spus, joi, preşedinţilor de CJ reuniţi la Bucureşti pentru a-şi alege conducerea, că este corect să se înceapă, încet-încet, să se revină la cotele defalcate din TVA care existau înainte, el arătând că TVA nu este a Guvernului.
 
"Vreau să consideraţi acest Guvern nu ca până acum, ca cel care îşi rezolvă problemele pe spinarea dumneavoastră, ci ca pe un Guvern care încearcă într-o perioadă de timp rezonabilă să rezolve ceea ce s-a stricat în foarte mulţi ani. Eu cred că este foarte corect să începem încet-încet să revenim la cotele pe care le-aţi avut înainte defalcate din TVA, pentru că până la urmă TVA nu e al Guvernului, e al firmelor din fiecare judeţ al dumneavostră", a spus Ponta în debutul reuniunii UNCJR, la care presa a avut acces.
 
El le-a cerut preşedinţilor de CJ să se pronunţe asupra momentului în care se poate reveni la aceste cote defalcate din TVA.
 
"Ceea ce vă cer e să ne punem de fiecare dată cu creionul pe hârtie şi să vedem în ce timp putem să facem acest lucru, pentru că tot la dumneavostră în judeţ sunt problemele cu sănătatea, cu şcolile, care trec al autorităţi locale, cu pensiile", a adăugat Ponta, conform realitatea.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
442

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...