Ponta, intrebat la cine crede ca s-a referit Antonescu cu "mincinosul dovedit": Cred ca la Basescu!

Ponta, intrebat la cine crede ca s-a referit Antonescu cu "mincinosul dovedit": Cred ca la Basescu!
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta considera ca liderul PNL, Crin Antonescu, s-a referit, probabil, la presedintele Traian Basescu atunci cand a afirmat ca, "spre deosebire de altii", el nu a fost dovedit mincinos.

Intrebat de jurnalisti la cine anume crede ca s-a referit Antonescu atunci cand a sustinut aceasta afirmatie, Ponta a raspuns: "Cred ca la Traian Basescu !".

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu ii permite lui Victor Ponta, asa cum nu i-a permis nici lui Traian Basescu, sa il faca mincinos, spunand ca, "spre deosebire de altii", el nu a fost dovedit mincinos.

"Victor Ponta m-a facut mincinos. Nu ii permit nici domniei sale, cum nu i-am permis nici lui Traian Basescu. De cand sunt in viata politica am spus intotdeauna adevarul. Am prezentat in fata colegilor mei situatia cum am cunoscut-o si tot ce am spus acolo e adevarat", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca, spre deosebire de altii, el "nu a fost dovedit niciodata mincinos".

"Imi pare rau ca premierul Victor Ponta, intr-o situatie incurcata, admit, recurge la asemenea declaratii. Eu nu am mintit, acesta e adevarul. Eu, spre deosebire de altii, nu am fost dovedit niciodata mincinos si nu ii permit nici lui Victor Ponta si nici altcuiva sa spuna acest lucru", a adaugat Antonescu.

Declaratia a fost sustinuta dupa ce presedintele PSD, premierul Victor Ponta a afirmat, intrebat cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, in sedinta de vineri a conducerii PNL, ca a discutat cu premierul Victor Ponta iar acesta a venit cu "o idee stupida", si anume ca liderii USL si ministrii sa se pronunte impotriva legii privind amnistia, dar proiectul sa treaca in Parlament, noteaza "Gandul".

Propunerea legislativa pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse se regaseste pe lista proiectelor care urmeaza sa fie discutate in sedinta de marti a Camerei Deputatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
164

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
928

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
453

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...