Pompierii au intervenit in cazul unei inundatii produse la o sala de jocuri electronice

Pompierii au intervenit in cazul unei inundatii produse la o sala de jocuri electronice
Pompierii au intervenit, in ultimele 48 de ore, in mai multe situatii de urgenta produse pe teritoriul judetului Botosani, inainte de a se produce pierderi de vieti omenesti si pagube materiale insemnate.

Numai in ziua de 07.03. 2009, pompierii au intervenit in 7 situatii de urgenta.

Sambata, la ora 05.40, administratorul unei societati de jocuri de noroc a solicitat sprijinul pompierilor dupa ce o defectiune aparuta la coloana de apa rece a blocului la parterul careia isi avea sediul firmei i-a inundat sala de jocuri electronice.

In mai putin de 10 minute, cei 8 pompieri care au raspuns apelului de ajutor au reusit sa opreasca apa si sa o evacueze din locuinta. Apa a afectat 100 m.p. de tavan, 200 m.p. de mocheta si 4 aparate de jocuri electronice. Prin interventia lor, pompierii au reusit sa salveze bunuri materiale in valoare de 2.800.000 de lei.

“Tot sambata, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane ramasa captiva intre fiarele contorsionate ale autoturismului proprietate implicat intr-un accident rutier pe raza localitatii Baisa, pentru acordarea primului ajutor altor 7 persoane aflate in autoturismele respective, precum si pentru indepartarea pericolului de incendiu ca urmare a scurgerilor de carburanti de la autovehiculele avariate", a mentionat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul ISU Botosani.

Pompierii au intervenit si in sprijinul unei botosanence care a ramas blocata pe dinafara, dupa ce a lasat pe foc o oala cu mancare.

Ingrijorata ca in locuinta putea sa se produca fie o acumulare de gaze ca urmare a stingerii flacarii de apa revarsata din vas in timpul fierberii, fie un incendiu avand drept cauza supraincalzirea vasului aflat pe aragaz, Abruda A. a solicitat ajutor unui echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani. Usa metalica a fost deschisa, folosindu-se departatorul de usi, in mai putin de 15 minute, pericolul fiind astfel indepartat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
274

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
92

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
60

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...