Pompieri instruiți cum să intervină la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau care i-au foc în mers (fotogalerie)

Pompieri instruiți cum să intervină la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau care i-au foc în mers (fotogalerie)

Pompierii trebuie să țină pasul cu noua tehnologie, pentru reușita misiunilor încredințate și pentru a se întoarce sănătoși la familiile lor. Intervențiile la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau misiunile de stingere a incendiilor izbucnite la astfel de autovehicule pot fi periculoase, existând risc de electrocutare sau de reaprindere.

Timp de două zile, pompierii militari din cadrul Detașamentului din Botoșani au participat la o sesiune de pregătire pe această temă.

Alături de ing. Claudiu Ignat, consultant electromobilitate în cadrul unui dealer auto, pompierii au parcurs, teoretic și practic, etapele ce trebuie urmate pentru o intervenție rapidă și sigură.

Astfel de instructaje vor avea loc și anul viitor, urmând să fie angrenați pompierii de la toate subunitățile de intervenție.

De fiecare dată orele de pregătire sunt tratate cu responsabilitate, fiind un bun prilej pentru a-și perfecționa tehnicile de intervenție”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Povestea unei copile care suferă de multiple afecțiuni la doar patru ani. Andreea are nevoie de ajutorul semenilor (fotogalerie)

astăzi, 11:56
263

Andreea are doar patru ani și locuiește într-un sat de lângă orașul Dorohoi. Dacă unii copii se bucură de copilărie și pășesc zâmbitori în viață, Andreea se luptă ...

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme

astăzi, 11:02
305

FC Botoșani scoate la licitație afișul de la meciul cu FC Argeș, pentru a o ajuta pe o tânără diagnosticată cu boala Lyme. Pe afișul de impact este portretizat jucătorul Sebastian Maila...

Bărbat amendat de jandarmi cu 1000 de lei pentru transport ilegal de lemne

astăzi, 10:30
410

Un bărbat a fost sancționat seara trecută de jandarmii botoșăneni, deoarece nu a putut prezenta documente care să dovedească legalitatea transportului de material lemnos pe care îl efectu...