Pompieri botoşăneni aspiranți la Cupa Odessos

Pompieri botoşăneni aspiranți la Cupa Odessos

Lotul sportiv reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani va participa la competiția internațională a pompierilor "Cupa Odessos".

Concursul se va desfășura în perioada 03 – 09 iunie 2018, la Varna, Bulgaria și va alinia la start peste 20 de echipaje din  Bulgaria, România, Turcia, Slovenia, Cehia, Ucraina și Republica Moldova.

România va fi reprezentată de pompierii din Iași, Călărași, Bihor și Botoșani.

Concurenții vor avea de susținut patru probe, respectiv „pista cu obstacole pe 100 m”, „scara de fereastră”, „ştafeta 4x100” şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Scopul concursului este atât dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre pompierii profesionişti, cât şi îmbunătăţirea pregătirii profesionale a competitorilor.

Pompierii botoșăneni nu sunt la prima experiență de acest gen. În 2014, la prima ediție a concursului, slt. Adrian Loluță și plt. maj. Dorin Sobariu au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a ocupat locul I.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
158

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
256

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
175

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...