Polițiștii locali au intensificat blocarea mașinilor în municipiul Botoșani

Polițiștii locali au intensificat blocarea mașinilor în municipiul Botoșani

Conform legislației în vigoare, este interzisă oprirea, staționarea și parcarea mijloacelor de transport mărfuri și bunuri, cu excepția maxi taxi în anumite zone, care sunt marcate corespunzător.

În acest context, polițiștii locali de la Botoșani au intensificat acțiunea de blocare a mașinilor care sunt parcate sau staționate cu încălcarea legii, iar aproape 20 de mașini au fost ridicate doar ieri.

În data de 13 aprilie anul curent, între orele 3.00 și 11.00, un echipaj al Serviciului Circulației pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale, conform Planului de măsuri au acționat pe raza municipiului, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în vederea fluidizării traficului rutier și pietonal, privind staționarea și parcarea autovehiculelor de transport, a declarat viceprimarul municipiului, Liviu Toma.

A fost dispusă măsura de imobilizare a vehiculelor prin blocarea roților pentru un număr de 18 autovehicule.

S-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 3800 de lei, urmând să fie aplicate sancțiuni corespunzătoare și pentru celelalte 8 vehicule, în momentul în care se va solicita deblocarea”, a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

Spune-ne opinia ta