Poliţiştii îl caută pe bărbatul care a făcut sex cu o tânără bolnavă de Sida!

Poliţiştii îl caută pe bărbatul care a făcut sex cu o tânără bolnavă de Sida!
Poliţiştii botoşăneni s-au autosesizat în urma mediatizării cazului femeii care a fost bătută de un individ cu care a făcut sex ocazional, după ce aceasta i-a spus că are Sida.

Oamenii legii au audiat-o pe femeia în vârstă de 30 de ani, care a fost internată la Psihiatrie, după ce a primit îngrijiri medicale.

Tânăra nu a putut oferi însă prea multe amănunte despre ceea ce s-a întâmplat în seara de duminică, când a ajuns la spital, întrucât se afla într-o avansată stare de ebrietate. Deşi a spus că a fost bătută şi ar fi fost şi violată, a refuzat să depună plângere.
 
Cei doi s-au cunoscut într-un bar, iar după ce s-au cinstit cu cateva pahare au plecat spre apartamentul femeii unde au intretinut relatii sexuale. Dupa ce partida s-a consumat, tanara a dezvaluit ca este bolnava. Cand a aflat, barbatul si-a pierdut mintile si a batut-o mar, dupa care a fugit. Ulterior, individul a sunat la 112 si a anuntat ce s-a intamplat, dar mai mult a sunat pentru a incerca sa afle daca ce a spus femeia este adevarat. Cum dispecerul nu i-a putut oferi un raspuns, barbatul a inchis telefonul. 

Femeia a ajuns in cele din urma la spital cu o ambulanta si prezenta multiple traumatisme la nivelul capului, feţei, echimoze pe corp în urma loviturilor primite.

Dacă va fi găsit, bărbatul cu care femeia bolnavă de Sida, diagnostic confirmat de medici, a întreţinut relaţii sexuale va fi supus unei anchete epidemiologice, pentru a se vedea dacă a contactat boala.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
81

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
203

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...