Politistii efectueaza cercetari pentru distrugere, in cazul masinii ofiterului DNA, facuta scrum de flacari! Vezi prejudiciul!

Politistii efectueaza cercetari pentru distrugere, in cazul masinii ofiterului DNA, facuta scrum de flacari! Vezi prejudiciul!
Poliţiştii botosaneni continua cercetarile in cazul masinii ofiterului DNA, Ioan-Cristinel Calistru, distrusa intr-un incendiu , luni noapte, aproape de miezul noptii.

"Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.", se arata intr-un comunicat al IPJ Botosani.

Prejudiciul în cauză a fost estimat la cca. 4.000 euro.

Autoturismul, marca Ford Mondeo, a fost parcat in fata cabinetului veterinar al lui Dorin Vasiliu, medicul fiind chiar cel care a lasat masina acolo, dupa ce ofiterul DNA i-a lasat-o in grija.

Citeste si: VIDEO: Masina unui ofiter DNA, distrusa intr-un incendiu in miez de noapte - GALERIE FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Proroc Ieremia; Sf. Cuv. Mc. Eftimie, Ignatie și Acachie

astăzi, 08:00
3

Sfântul Proroc Ieremia era din Anatot, cetatea preoţilor, în partea lui Veniamin, cetate departe de Ierusalim ca la trei mile.Tatăl său se numea Helchie şi era mai marele preoţilo...

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
96

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
120

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...