Polițiștii din Botoșani au șef cu acte în regulă, media obținută la concurs!

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani are șef cu acte în regulă. În cursul zilei de joi, 10 octombrie, a avut loc concursul pentru ocuparea acestui post.

În cursă au fost înscriși doi candidați, aceștia fiind Tudor Costîn care ocupa funcția de inspector șef în baza unui interimat, dar și Ioan Aniței, adjunctul inspectorului șef.

În urma susținerii probelor de concurs, Tudor Costîn a obținut 7,05, iar Ioan Aniței 5,78. Astfel, Tudor Costîn este inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani cu acte în regulă.

Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, în această perioadă Tudor Costîn a fost în concendiu, urmând ca de luni să revină la birou.

Șeful Poliției va reveni de luni în activitate, deoarece a fost în concediu. Ieri a avut loc concursul pentru postul de inspector șef al IPJ Botoșani, domnul Costîn fiind înscris”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, în cadrul conferinței de presă săptămânale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bani de la Guvern pentru primăriile din Botoșani! Prefect: „Este o veste bună...” (video)

astăzi, 14:08

Unitățile administrativ teritoriale din țară și din județul Botoșani pot primi bani de la Guvern pentru plățile restante către constructorii cu care derulează investiții prin PNRR sau Angh...

Aleșii locali convocați în ședință extraordinară de primarul Cosmin Andrei pentru transportul elevilor!

Thursday, 10 October 2024

Consilierii locali ai Primăriei municipiului Botoșani au fost convocați în ședință extroardinară în cursul zilei de vineri, 11 octombrie. Pe ordinea de zi se află un singur proi...

O problemă cu deszăpezirea drumurilor în județul Botoșani, recunoscută de prefectul Dan Nechifor! (video)

Wednesday, 9 October 2024

Anunțul a fost făcut de Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, în cadrul conferinței săptămânale de pe 3 octombrie. Totodată, trimisul Guvernului în teritoriu a făcut u...