Poliţiştii de frontieră români şi-au sărbătorit ziua împreună cu colegii moldoveni

Poliţiştii de frontieră români şi-au sărbătorit ziua împreună cu colegii moldoveni
PoliÅ£iÅŸtii de frontieră botoşăneni au desfăşurat în ultimele zile activităţi culturale ÅŸi sportive ocazionate de Ziua PoliÅ£iei de Frontieră Române.

DelegaÅ£ia română, condusă de comisarul de poliÅ£ie Cezar HriÅŸcă, ÅŸeful Serviciul Teritorial al PoliÅ£iei de Frontieră BotoÅŸani, s-a deplasat sâmbătă pe terenul de fotbal al comunei RădăuÅ£i Prut, unde a întâlnit delegaÅ£ia moldoveană, într-un meci de fotbal organizat cu ocazia Zilei de 24 iulie.

La finalul primei reprize, moldovenii au intrat în avantaj la cabine. În a doua repriză botoşănenii egalează scorul ÅŸi se părea că meciul se va termina la egalitate, ca majoritatea amicalelor cu caracter aniversar, dar în ultimul minut de joc un poliÅ£ist de frontieră a marcat golul victoriei românilor.

PoliÅ£iÅŸtii de frontieră botoşăneni i-au învins la fotbal, cu scorul de 3 la 2 pe colegii moldoveni în competiÅ£ia dedicată Zilei PoliÅ£iei de Frontieră, sărbătorită pe data de 24 iulie.

La finalul competiÅ£iei, fotbaliÅŸtii au fost felicitaÅ£i, iar câÅŸtigătorii au primit diplome, cupe ÅŸi premii.

Åži în cursul zilei de astăzi, 24 iulie, vor avea loc activităţi prilejuite de această sărbătoare la structurile subordonate Inspectoratului Teritorial al PoliÅ£iei de Frontieră IaÅŸi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
49

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
306

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...