Politistii botosaneni iau urma smecherilor de pe soselele din Botosani!

Politistii botosaneni iau urma smecherilor de pe soselele din Botosani!
Doi soferi care turau masinile in centrul municipiului Botosani, punand in pericol viata cerlalti soferi din trafic, dar si pe cea a pietonilor, s-au ales cu permisele suspendate pentru o perioada de 90 de zile, precum si cu amenzi usturatoare!

"Vineri seara, in jurul orei 19.30, la intersectia strazii Cuza Voda cu strada Marchian din municipiul Botosani, patru conducatori auto aflati la volanul unor autoturisme au tulburat linistea locatarilor din zona prin turarea motoarelor in timpul efectuarii unor manevre de intoarceri neregulamentare si deplasare pe contrasens. Totodata, ca urmare a comportamentului acestor conducatori auto, alti participanti la trafic, atat in calitate de pietoni, cat si conducatori auto, care se deplasau regulamentar, au fost pentru scurt timp in imposibilitatea de a circula prin zona", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Verificarile efectuate de catre politistii Biroului de Politie Rutiera Botosani au condus pana in prezent la identificarea si probarea incalcarii normelor rutiere a doi dintre conducatorii auto implicati.

Astfel, a fost identificat conducatorul autoturismului marca VW Golf, A. Ovidiu - Florentin, de 19 ani, din municipiul Botosani, fata de care s-a dispus retinerea permisului de conducere pe o perioada de 90 zile si aplicarea unei sanctiuni contraventionale in valoare de 600 lei, ca urmare a incalcarii prevederilor art. 100 alin. 3 lit. c si art. 101 alin. 3 lit. d din O.U.G. 195/2002 republicata, respectiv neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept, si circulatia pe sensul opus.

Anterior, la data de 07.01.2009, aceluiasi conducator auto i-a mai fost retinut permisul de conducere pentru cumularea a 16 puncte de penalizare, 7 din cele 8 sanctiuni contraventionale ce i-au fost aplicate fiind dispuse de catre politistii rutieri botosaneni, iar una de catre Servicul Politiei Rutiere Bihor.

"Totodata, pentru aceleasi incalcari ale prevederilor O.U.G. 195/2002 republicata, care reglementeaza circulatia pe drumurile publice, comise in aceleasi imprejurari, si conducatorului unui autoturism marca BMW, R. MIHAI, de 28 ani, din municipiul Botosani, i-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile, fiind sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 lei", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
123

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
88

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
112

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...