LOVITURA FINALA: Contac pierde si functia din Consiliul Judetean, si mandatul de consilier!

LOVITURA FINALA: Contac pierde si functia din Consiliul Judetean, si mandatul de consilier!

CONSTANTIN CONTAC

Excluderea lui Constantin Contac din Partidul Social Democrat atrage dupa sine efecte in administratia judetului.

Astfel, nemaifiind membru al partidului care l-a instalat in scaunul de consilier judetean si apoi de vicepresedinte al CJ, Contac pierde acum si aceste functii.

Mihai Tabuleac, presedinte al CJ, a precizat ca asteapta o pozitie oficiala din partea conducerii PSD, dupa care vor fi demarate procedurile pentru validarea unui nou consilier judetean si, in speta, alegerea unui nou vicepresedinte CJ.

"Potrivit legii suntem obligati sa promovam un Proiect de Hotarare de Consiliul Judetean in care sa se constate indepartarea din drept. Ca orice fel de Proiect de Hotarare de Consiliul Judetean, se propune votului CJ. Partidul Social Democrat trebuie sa ne comunice in scris aceasta situatie, de excludere a domnului Contac din partid. Oricine poate fi ales vicepresedinte din moment ce domnul Contac nu mai este consilier judetean. Practic, in Consiliul Judetean vor fi doua hotarari, una cu privire la situatia domnului Contac si a doua cu privire la cine ii ia locul ca si consilier judetean", a declarat Mihai Tabuleac.

In mod sigur, insa, viitorul vicepreseidnte al Consiliului Judetean Botosani va fi tot un membru PSD!

"Social-democratii nu risca sa piada postul de vicepresendinte CJ, atata timp cat noi avem un parteneriat cu PSD", a declarat Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
188

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
263

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...