Politistii au stabilit identitatea barbatului gasit mort pe un imas din Rosiori!

Barbatul gasit ieri la amiaza decedat pe un imas din localitatea Rosiori se numeste A. Dorin, avea varsta de 50 de ani si locuia in Botosani, au concluzionat politistii botosaneni.

Un cioban a anuntat prin 112 ca pe imasul localitatii Rosiori, comuna Rachiti, judetul Botosani, in apropierea iazului Stauceni, a fost gasit cadavrul unei persoane necunoscute.

"Cu ocazia cercetarilor efectuate la fata locului si a examinarii externe a cadavrului, au fost puse in evidenta doua echimoze la nivelul buzei inferioare si a ochiului stang. Asupra persoanei decedate nu au fost gasite documente de identitate, primele cercetari efectuate satbilind ca aceasta nu domiciliaza pe raza comunei Rachiti", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Investigatiile ulterioare efectuate de catre politisti au condus la stabilirea identitatii cadavrului, respectiv A. Dorin, de 50 ani, din municipiul Botosani, care lucra ca zilier la o familie din comuna Unteni, de unde a plecat din data de 14.03.2009, spre comuna Roma, unde locuia fara forme legale, se arata in comunicatul IPJ.

In vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, s-a dispus efectuarea necropsiei, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de concluziile medico-legale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
230

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
59

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
547

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...