Polițiști pentru o zi! Doi elevi au oprit șoferii în trafic și au investigat amprentele hoților! FOTO, VIDEO

Polițiști pentru o zi! Doi elevi au oprit șoferii în trafic și au investigat amprentele hoților! FOTO, VIDEO
Inspectoratul de Politie Judetean Botosani (I.P.J. Botosani) a organizat astazi, 25 martie 2016, mai multe evenimente cu prilejul implinirii a 194 de ani de la infiintatea Politiei Romane. 

Cu aceasta ocazie, doi elevi de la Scoala Gimnaliaza Nr. 7, din municipiul Botosani au fost politisti pentru o zi. Anca a fost sefa Biroului Rutier Botosani, iar Vlad a fost seful Biroului Investigaţii Criminale. Cei doi elevi din clasa pregatitoare au fost impreuna, atat in trafic, cat si la birou.

Mai intai, cei doi "pitici" au fost prezenti pe Calea Nationala, acolo unde au oprit soferii botosaneni pentru a controla documentele, asa cum fac politistii reali. "Buna ziua! Sunt politista Anca si va rog sa-mi prezentati documentele, va rog!", a spus hotarata micuta. Dupa ce au verificat documentele conducatorilor auto, a intervenit Vlad, care i-a sfatuit pe participantii la trafic "sa circule cu atentie".

Dupa ce au simtit pe pielea lor cum este sa fii politist rutier, sa stai in trafic indiferent de vreme, cei doi copii, cu mainile si nasucurile inghetate, au mers la Biroul Investigatii Criminale, acolo unde seful Vlad a vrut sa vada ce fac subalternii sai. Si ca un sef adevarat i-a pus la treaba pe angajati, cerand sa se ia amprenetele de pe un pahar.

"Astazi, 25 martie, vom sarbatori 194 de ani de la infiintarea Politiei Romane, iar activitatile de astazi vor marca aceasta sarbatoare. Vom fi mereu aproape de botosaneni! La multi ani, Politiei Romane!", a spus sefa Politiei Rutiere, inspector Anca.

Cei doi elevi au fost insotiti la activitatile de astazi de cms. Daniela GHEORGHIESCU, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani. 























 

 

Spune-ne opinia ta