Politician roman injunghiat la Viena!

Romanul de 36 de ani, al carui nume nu este dezvaluit, a fost grav ranit marti seara, in zona rinichilor, dupa ce a fost atacat cu un cutit de un individ necunoscut, in apropiere de Viena, relateaza NewsIn.

El a declarat ulterior politiei ca se simtea urmarit pe criterii politice. Pana in acest moment, nu ar exista, potrivit anchetatorilor, o confirmare a faptului ca este vorba despre o fapta motivata politic.

Purtatorul de cuvant al Politiei din Viena de declarat ca unele declaratii ale sotiei barbatului ar fi constradictorii cu cele sustinute de victima.

Cert este insa, arata Oe24, ca barbatul era activ in domeniul politic din Romania. In cadrul audierilor de la Politie pentru clarificarea incidentului, romanul a declarat ca s-a prezentat la politie inca de marti dupa-amiaza, pentru ca se simtea amenintat. Politia nu a putut confirma declaratiile romanului injunghiat.

"El nu a putut sa spuna anchetatorilor la care dintre sectiile de politie s-a prezentat pentru a face reclamatia. Nici sotia sa nu a putut confirma aceasta informatie", a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

Sotia sa a mai declarat politiei ca sotul ei nu ar avea niciun dusman. Romanul se afla marti seara, in jurul orei 18.30, pe partea pietonala a drumului national 1 (B1), cand a fost atacat de un necunoscut si a fost injunghiat in zona rinichilor. Victima s-a deplasat cu greu pana la cea mai apropiata sectie de politie, aflata la 200 de metri departare, unde a lesinat din cauza ranii.

Barbatul a fost transportat cu elicopterul la spital, iar cateva ore mai tarziu a fost externat. Romanul nu a putut sa descrie atacatorul pentru a oferi indicii politiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...