Politica atributiilor in ISJ: Huncă și Luca se contrazic pe fișa postului!

Politica atributiilor in ISJ: Huncă și Luca se contrazic pe fișa postului!
Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, sustine ca noul inspector general adjunct Otilia Luca a primit atributii de serviciu la scurt timp dupa ce a primit ordinul de numire in functie.

Aceasta a fost insa contrazisa vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de Otilia Luca, cea care a spus ca inca nu are fisa postului si nu stie care ii sunt atributiile de serviciu.

"Atributiile au fost stabilite inca de la inceputul anului scolar, atunci cand a preluat compartimentul de curriculum. A avut decizie, a avut fisa de atributii, cred ca din data de 4 septembrie. E inregistrata la secretariat. Colaborez cu toata lumea, am avut o activitate foarte intensa la inceputul anului scolar in ceea ce priveste pregatirea unitatilor de invatamant, planificarea activitatilor, desfasurarea consfatuirilor judetene si, nu in ultimul rand, normarea si incadrarea", a declarat Mihaela Hunca.

Potrivit unor surse, Otilia Luca a primit fisa postului si atributiile de serviciu vineri, dupa conferinta de presa in care a semnalat ca inca nu stie care sunt activitatile de care trebuie sa se ocupe in cadrul institutiei.

"Nu am primit lista de atribuţii, nu am fişa postului, deşi au trecut 19 zile de când am primit decizia de numire în funcţie. Am două comisii în subordine şi mă ocup doar de documentele pentru care am decizii. Mi s-a spus că voi primi atribuţiile", declara Otilia Luca vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
185

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
77

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
80

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...