Poliţia vânează astăzi vitezomanii cu toate radarele din dotare

Poliţia vânează astăzi vitezomanii cu toate radarele din dotare
Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române va organiza, vineri, o acţiune la nivel naţional, pe linia combaterii vitezei excesive.

Toate radarele Poliţiei Române vor fi vineri pe drumurile ţării în intervalul orar 15.00 şi 20.00. Acţiunea este organizată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei pentru a combate viteza excesivă.

Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi reducerea victimizării populaţiei prin accidente de circulaţie, la acţiune vor participa efective de poliţie rutieră şi de ordine publică din toate judeţele.

Potrivit Poliţiei Române, vor fi folosite toate aparatele destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate în dotarea poliţiei, multe dintre acestea urmând a fi amplasate în "cascadă" pe drumurile şi în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Acţiunea organizată sub deviza "Alege viaţa!", se va desfăşura şi cu sprijinul elicopterelor din dotarea Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În cursul zilei de 17 iunie 2010 au fost înregistrate 25 de accidente cu 4 morţi şi 24 de răniţi grav. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, principalele cauze generatoare au fost viteza neadaptată, conducerea imprudentă şi traversarea neregulamentară.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
9

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
30

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
77

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...