Poliţia Botoşani: "Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!"

Poliţia Botoşani: "Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!"
În perioada iulie - septembrie 2012, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Române şi Groupama Asigurări desfăşoară, la nivel naţional, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme.

Campania "NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!", având ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, se înscrie în prioritatea naţională "Prevenirea furturilor" şi abordează unul dintre genurile de infracţionalitate care au un aport important la situaţiaoperativă.

La nivelul judeţului Botoşani, Campania NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR! vizează transmiterea de recomandări cu caracter preventiv. Promovarea campaniei se va realiza prin prin distribuirea unor materialeinformativ-preventive.

Pentru o comunicare şi o vizibilitate eficientă a mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme vor fi desfăşurate întâlniri cu grupuri ţintă (asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport).

Pe parcursul întâlnirilor vor fi prezentate participanţilor aspecte de interes privind furturile de şi din autoturisme, modul de operare a hoţilor precum şi măsurile de protecţie pe care le pot lua pentru a nu fi victime ale unor astfel de infracţiuni.

Despre Protocolul de Colaborare IGPR şi Groupama Asigurări
Protocolul de cooperare între IGPR şi Groupama Asigurări a fost semnat considerând că, prin demersuri comune se va realiza o mai bună infomare destinată reducerii riscului de victimizare a populaţiei. Protocolul are ca obiect consultarea şi susţinerea reciprocă a celor două parţi în vederea prevenirii infracţiunilor contra patromoniului prin derularea în parteneriat a unor proiecte / campanii sau activităţi cu caracter informativ-preventiv.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
122

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...