POFTA BUNA: Tocana manastireasca

Tocana manastireasca - o reteta de post, usor de pregatit, asa cum este gatita in multe din asezamintele monahale din tara noastra.
 
Ingrediente: 

 •4 dovlecei
 •3 cepe
 •3-4 morcovi
 •3-4 ardei
 •4 rosii
 •o legatura de marar
 •o legatura de patrunjel verde
 •ulei (pentru prajit)
 •sare
 •piper

Dovleceii cruzi sunt curatati, apoi taiati in felii. Acestea sunt prajite usor pana cand se rumenesc. Separat, sunt calite ceapa impreuna cu rondelele de morcov, feliile de ardei si de rosii. Se adauga apa si se lasa la fiert. Cand e gata, adaugam feliile de dovlecel. Tocam marar si patrunjel si presaram deasupra.

Pofta buna!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevi din Botoșani, participanți la Concursul Interjudețean de pricesne și cântece patriotice din Suceava!

astăzi, 08:15

În ziua de prăznuire a Sfântului Apostol și Evanghelist Luca, numit în filele de Sinaxar și „dascăl cuvintelor de lumină” și recunoscut „primul pictor al chip...

U Cluj s-a hotărât: primele două variante de înlocuitor pentru Ioan Ovidiu Sabău!

astăzi, 07:43

Fostul internațional i-a lăsat pe clujeni pe locul 10 în campionat, cu doar 14 puncte obținute în 13 etape. Cristiano Bergodi și Dorinel Munteanu, primele variante pentru Universita...

Ce răspuns primește un șofer de la Dumnezeu! (Video)

astăzi, 07:15

Un bărbat cade cu mașina într-un râu și mașina începe să se scufunde încet. Panicat, ridică privirea spre cer și strigă: - Doamne, dacă exiști, dă-mi un semn! ...