Amenzi date în urma unor controale la depozite de lemn din județ!

Amenzi date în urma unor controale la depozite de lemn din județ!
În perioada 1 - 3 aprilie a.c., în baza Planului de cooperare încheiat între Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Ministerul Pădurilor , Apelor şi Pisciculturii, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi reprezentanţi ai ministerului au acţionat pe raza judeţului Botoşani, în vederea verificării legalităţii funcţionării utilajelor de debitat lemn rotund şi a depozitelor de materiale lemnoase.

Controalele s-au executat în localităţile Hlipiceni, Româneşti, Dersca, Albeşti şi Lozna şi au avut un caracter preventiv.

În urma controalelor executate şi a neregulilor constatate în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei în vigoare, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
125

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
161

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...