POFTA BUNA! Drob de legume

Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura condimente. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cind sint fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de simburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Amestecul rezultat se pune intr-o tava potrivit de mare, unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 minute.

Ingrediente:
4 cepe, 200 g orez, 1 radacina telina, 2 cartofi, 2 morcovi, sare, piper, 150 g masline negre, 5 linguri pesmet, condiment Delikat, 2 legaturi patrunjel, 1 legatura marar, putina margarina, 2 linguri boia de ardei dulce.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cristina Ciobănașu și fericirea de acasă: ”Nu am vrut să plec de aici fără să vă las poze cu ai mei!” (Foto)

astăzi, 13:27

E perioada vacanței și, între proiecte de televiziune, frumoasa și carismatica actriță Cristina Ciobănașu a reușit să facă și un drum acasă, la Vorona, pentru a-și vizita părinții...

Cine sunt cele 16 femei cu viață sfântă, canonizate de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române!

astăzi, 12:58

Şedinţa de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a avut loc marţi, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, sub preşedinţia Preafe...

Migrația inversă: Românii părăsesc Italia și se întorc în țară - „Au plecat foarte multe femei care îngrijesc bătrâni!”

astăzi, 12:04

Un număr tot mai mare de români care s-au stabilit în Italia se întorc în România, dezamăgiți de realitățile economice tot mai dificile din Peninsulă. Potrivit date...