POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LISTA locurilor de muncă vacante în județul Botoșani: Ce caută angajatorii!

Tuesday, 2 December 2025

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 02.12.2025, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...

„Cadou” în minivacanța de 1 Decembrie pentru un botoșănean vitezoman!

Tuesday, 2 December 2025

În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii botoșăneni au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise și 30 de certificate de înmatriculare...

Două femei și un copil de 2 ani au ajuns la spital, în urma unui impact violent la ieșire din Dorohoi! (Foto)

Tuesday, 2 December 2025

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Șendriceni. În eveniment au fost implicate dou...