POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protest spontan (și) la Casa de Pensii din Botoșani, angajații își strigă nemulțumirile în fața instituției! (Foto)

astăzi, 10:41

După ce în cursul zilei de joi angajații Agenției pentru Protecția Mediului au derulat un protest spontan, astăzi a venit rândul celor de la Casa Județean de Pensii din Botoșani. ...

Incendiile de vegetație uscată iau amploare în județul Botoșani: Adăpost de animale și hectare mistuite de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:10

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. &Ic...

Vicepremierul Anastasiu, mesaj pentru bugetarii care vor fi concediați: ”Numai cine nu dorește nu muncește!”

astăzi, 09:58

Vicepremierul Dragoș Anastasiu afirmă că al doilea pachet fiscal pregătit și anunțat deja de prim-ministrul Ilie Bolojan, care va fi gata în două săptămâni, va cuprinde concedieri...