POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Captură inedită: Țigări ascunse în piese de lego și produse susceptibile a fi contrafăcute de zeci de mii de lei! (Foto)

astăzi, 09:27

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate &ic...

IPS Teofan, prezent astăzi la Mănăstirea Lebăda și la Crucea de la Ibănești!

astăzi, 08:48

Duminică, 14 septembrie – Duminica Înălțării Sfintei Cruci Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va sluji Sfânta Liturghie la Mănăs...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (372)

astăzi, 08:39

O NOUĂ REVISTĂ TRIMESTRIALĂ DE UMOR: „ȘAGA” „Mais ou` sont les neiges d`antan”, mi-am zis când, pornit să caut prin bibliotecă ceva, am dat peste altceva, o revi...