POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 8 noiembrie: Soborul Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil şi al tuturor cereștilor puteri!

astăzi, 08:00

De sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, Biserica adună şi serbează tot soborul Sfinţilor Îngeri laolaltă. De asemenea, Biserica ne învaţă că îngerii sunt &...

Siguranța elevilor în atenția polițiștilor botoșăneni: Controale în școlile din Dorohoi și Botoșani! (Video)

Friday, 7 November 2025

În zilele de 6, respectiv 7 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani – Biroul Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Pol...

Incendiu de proporții într-o gospodărie din Botoșani: trei anexe distruse de flăcări!

Friday, 7 November 2025

Un incendiu s-a produs, în această după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Silișcani. Trei anexe au fost cuprinse de flăcări, iar alarma a fost dată de vecini. La fața l...