POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verificări în teren ale prefectului și șefului ISU Botoșani în zonele cu risc de inundații! (Foto)

astăzi, 20:26

În contextul avertizărilor hidro-meteorologice, prefectul judeÈ›ului, Dan Nechifor, împreună cu È™eful Inspectoratului pentru SituaÈ›ii de Urgență "Nicolae Iorga" al JudeÅ£ul...

Doi metri cubi de material lemnos confiscat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 20:00

La data de 25 mai 2025, poliÈ›iÈ™tii din cadrul SecÈ›iei de PoliÈ›ie Rurală nr. nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control pe drumul comunal, din comuna Dersca, un autoturism condus de un tânăr,...

PSD Botoșani: 27 mai – Ziua celor care țin vie speranța: medicii și salvatorii de urgență!

astăzi, 19:18

Din cele 365 de zile ale anului, una este dedicată, an de an, celor care, clipă de clipă, sunt la datorie pentru a salva vieÈ›i: ziua de 27 mai – Ziua InternaÈ›ională a Medicinei de UrgenÈ›Ä...