1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
POFTA BUNA: Conopida la cuptor
Stiri Botosani Saturday, 30 March 2013 ActualitateSpune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Doliu în sportul botoșănean, s-a stins un mare antrenor. ”Copiii mei au crescut sub bagheta dumneavoastră!”
astăzi, 07:30
A format campioni de calibru național, dar și antrenori care îi duc mai departe misiunea. Generații de copii au învățat de la el că sportul nu este doar o competiție, ci și un mod ...
Cât de rapidă este o mașină Porsche (Foto, Video)
astăzi, 07:15
-Iubito, ce posibilitate ar fi să petrecem noaptea amândoi? -0% -Dacă îți spun că Porsche-ul este al meu? -100% -Să dea naiba, a avut dreptate vânzătorul. Ajunge de...
Calendar ortodox, 24 februarie: Întâia şi a doua aflare a capului Sf. Proroc Ioan Botezătorul
astăzi, 07:00
Ştim din Evanghelie cum Sfântul Proroc Ioan a fost ucis din porunca lui Irod şi cum cinstitul său cap a ajuns pe tipsie, în mâinile Irodiadei. Multă vreme cinstitul cap a stat &i...