POFTA BUNA: Conopida la cuptor

1 conopida potrivita, 6 cartofi, ulei, 3 linguri pesmet, sare, piper, patrunjel si marar verde.
 
Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 minute, in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avand grija ca ultimul strat sa fie de conopida. Intre straturi se pun sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Se serveste atat calda, cat si rece, cu salata.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (350)

astăzi, 07:54

O ANTOLOGIE A.L.P.I. De la Iași am primit  o antologie care se armonizează cu o dublă dimensiune a timpului: cea obiectivă (cu o portretizare la zi a celor  28  de pe tot at&acir...

HRISTOS A ÎNVIAT!, cea mai frumoasă veste a creștinătății!

astăzi, 01:16

”Veniți de luați Lumină!” A fost chemarea către creștinii din toată lumea, în cea mai luminoasă noapte a ortodoxiei. Noaptea Învierii lui Iisus cel răstignit care a &ic...

Armistițiu de Paște - Putin anunță încetarea focului în Ucraina!

Saturday, 19 April 2025

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat o scurtă încetare a focului în conflictul cu Ucraina cu ocazia sărbătorilor de Paşte, începând de sâmb...