POFTA BUNA! Chiftelute de cartofi cu sos de rosii (de post)

Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit se dau prin razatoarea mare, se adauga usturoiul pisat, o lingura de vegeta, o lingura de faina si se amesteca. Se ia cu o lingura din compozitie, se da forma unei chiftele, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.

Pentru sos: ceapa si ardeiul se curata, se taie marunt si se calesc 5 minute in ulei. Se adauga rosiile decojite, taiate felii, bulionul, sare, piper, vegeta, busuioc. Se fierbe 10 minute.

Ingrediente: 5-6 cartofi, 4-5 catei de usturoi, faina, ulei, 2 rosii,o ceasca mica de bulion, 1 ceapa, busuioc, 1 gogosar (ardei), verdeata, vegeta, sare, piper.

POFTA BUNA!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce il pun salvatorii sa faca, pe un marinar naufragiat

astăzi, 07:15

Un marinar, naufragiat de ani de zile pe o insulă pustie, vede cu mare încântare într-o zi o navă în depărtare şi o barcă apropiindu-se de ţărm... Nu după mult timp, b...

Calendar ortodox, 28 noiembrie: Sf. Cuv. Mărturisitor Arsenie de la Prislop; Sfântul Cuvios Mucenic Ştefan cel Nou; Sfântul Mucenic Irinarh

astăzi, 07:00

Cuviosul Părinte Arsenie s-a născut în ziua de 29 septembrie 1910, în satul Vața de Sus, din județul Hunedoara, primind la botez numele de Zian-Vălean. În casa părinților săi...

Buletinul cu cip complică viața românilor: Cetățenii, obligați să aducă dovada domiciliului la ghișeu. Nu există cititoare!

Thursday, 27 November 2025

Aproape 900.000 de români au ales până acum să treacă la noul card de identitate electronic, un act de dimensiunea unui card bancar care promite securitate sporită și acces la servici...