POFTA BUNA! Chiftelute de cartofi cu sos de rosii (de post)

Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit se dau prin razatoarea mare, se adauga usturoiul pisat, o lingura de vegeta, o lingura de faina si se amesteca. Se ia cu o lingura din compozitie, se da forma unei chiftele, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.

Pentru sos: ceapa si ardeiul se curata, se taie marunt si se calesc 5 minute in ulei. Se adauga rosiile decojite, taiate felii, bulionul, sare, piper, vegeta, busuioc. Se fierbe 10 minute.

Ingrediente: 5-6 cartofi, 4-5 catei de usturoi, faina, ulei, 2 rosii,o ceasca mica de bulion, 1 ceapa, busuioc, 1 gogosar (ardei), verdeata, vegeta, sare, piper.

POFTA BUNA!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi: Curtea Constituţională dezbate solicitările de anulare a primului tur al alegerilor!

astăzi, 08:35

Curtea Constituţională a României urmează să discute astăzi, la ora 11.00, solicitările lui Cristian Terheş şi Sebastian Constantin Popescu, candidaţi la alegerile prezidenţiale, de an...

Tânărul din Botoșani care a trecut de la chitară clasică la medicină. ”Să creștem binele din noi și schimbarea va urma!”

astăzi, 08:12

Tudor-Ilie Lăzăruc este medic rezident pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași. Este şi asistent universitar la disciplina Pediatrie, la Universitate...

Serviciile de evidenţă a populaţiei din Bucecea și Vârfu Câmpului au fost închise

astăzi, 07:52

Serviciile de evidenţă a populaţiei din Bucecea și Vârfu Câmpului, județul Botoșani, au fost închise, ca urmare a reţinerii funcţionarilor cercetați în dosarul cetăţ...