Dorohoianul Liviu Iolu se desparte de Evenimentul zilei si va activa alaturi de sotia sa, Sanda Nicola

Dorohoianul Liviu Iolu se desparte de Evenimentul zilei si va activa alaturi de sotia sa, Sanda Nicola

 LIVIU IOLU  

Liviu Iolu, Editor Coordonator la Evenimentul zilei, va pleca de la 1 ianuarie. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Liviu Iolu va fi trainer la Academia de Media, centru de formare profesională dezvoltat de Sanda Nicola.

Liviu Iolu s-a nascut in 1981, la Dorohoi.

•A terminat Facultatea de Jurnalism la Universitatea din Iaşi.
•Lucrează la Evenimentul zilei din 2004. Înainte de Evenimentul zilei a fost redactor şef la Opinia studenţească şi a lucrat pentru TVR Iaşi.
A fost premiat de trei ori la Galele Clubului Român de Presă: în 2002, în 2006 şi în 2008, când a primit Marele Premiu pentru Presa scrisă.
•A fost bursier Erasmus Hogeschool Bruss el şi beneficiar al unor stagii de pregătire la Ecole Superieure de Journalism de Lille şi Centre de Formation et des Perfectionement de Journalistes Paris.
•În ultimul an a urmat cursuri de profesionalizare multimedia şi a devenit formator certificat de Ministerul Muncii şi al Educaţiei.

S-a casatorit in 2008 cu Sanda Nicola, jurnalista trecand la acea vreme printr-o perioada cumplita a vietii dupa ce, in 2005, fusese diagnosticata cu cancer de col uterin.

LIVIU IOLU - Fotbalist ratat, jurnalist de succes si o iubire ca-n filme

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...