POFTA BUNA: Chiftele de post cu ciuperci

Ingrediente:

2 linguri orez
1 cana ciuperci
3 linguri faina
2 cartofi potriviti
2 cepe mici
1 legatura patrunjel
boia
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si pune-i la fiert 15 minute. Separat, fierbe si orezul. Toaca ceapa marunt si caleste-o putin, pana cand capata o nuanta aurie. Scurge cartofii fierti bine, paseaza-i si amesteca-i cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul si ciupercile date prin masina de tocat si condimenteaza cu sare, boia si piper, dupa gust. Ia cate putin din aceasta compozitie si formeaza chiftelute micute. Trece-le prin faina si prajeste-le in ulei. Din compozitia rezultata se fac chiftelute, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Chiftelutele de post se servesc reci, ca aperitiv.

sursa: acasa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent noaptea trecută, proprietarul casei a ajuns la spital! (Foto)

astăzi, 08:06

Un incendiu violent s-a produs, noaptea trecută, într-o gospodărie din localitatea Roma. Casa și o anexă au fost cuprinse de flăcări din cauza unui coș de fum neizolat termic față de ma...

Şedinţă a Comandamentului energetic la Guvern din cauza vremii, probleme și la Botoșani!

astăzi, 07:30

Potrivit ministrului Energiei, duminică seară, peste 2.400 de consumatori de energie – printre aceștia și cetățeni din Botoșani – erau nealimentaţi, „dar se lucrează pentru ...

Despre ce discută trei ardeleni! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Trei ardeleni, Gheorghe, Ion și Vasile stau pe prispă. La un moment dat Ion zice: - Io cred că mâine plouă! După o oră Gheorghe spune și el: - Io cred că nu! După încă o or...