POFTA BUNA: Chiftele de post cu ciuperci

Ingrediente:

2 linguri orez
1 cana ciuperci
3 linguri faina
2 cartofi potriviti
2 cepe mici
1 legatura patrunjel
boia
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si pune-i la fiert 15 minute. Separat, fierbe si orezul. Toaca ceapa marunt si caleste-o putin, pana cand capata o nuanta aurie. Scurge cartofii fierti bine, paseaza-i si amesteca-i cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul si ciupercile date prin masina de tocat si condimenteaza cu sare, boia si piper, dupa gust. Ia cate putin din aceasta compozitie si formeaza chiftelute micute. Trece-le prin faina si prajeste-le in ulei. Din compozitia rezultata se fac chiftelute, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Chiftelutele de post se servesc reci, ca aperitiv.

sursa: acasa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii Uber și Bolt pregătesc ample proteste în toată țara!

astăzi, 14:52

Șoferii care lucrează pe platformele Bolt și Uber pregătesc, între 1 și 5 decembrie, acțiuni ample de protest, inclusiv oprirea totală a activității. Aceștia cer tarife corecte, comisi...

Răscolitoare lecție de viață: Pentru a cincea oară, Alexandra și-a donat părul în folosul copiilor bolnavi!

astăzi, 13:34

Ea știe cel mai bine ce înseamnă durerea, știe și câtă suferință poate duce un copil. Alexandra a avut parte de mii de zile de spitalizare, de nopți în care visul refuza să ...

Comunicat PSD: Botoșani - în topul județelor din Moldova la finanțările PNRR

astăzi, 12:45

Județul Botoșani se află în topul Regiunii de Nord-Est la atragerea fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cu investiții de 237,72 milioane euro, demonstr&acir...