Poem pentru presedinte: "Unii isi pregatesc valiza, si altii raman cu criza!"

Poem pentru presedinte: "Unii isi pregatesc valiza, si altii raman cu criza!"

 AUREL UNGUREANU: La o anumit? varsta nu imi mai este frica de urmari!  

"Vom iesi din criza-ncet, Fara bani de la buget!". Discursul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, l-a inspirat astazi pe unul dintre primarii prezenti in sala de la Hotelul Rapsodia, seful administratiei locale Varfu Campului compunand o poezie care a avut darul de a amuza intreaga asistenta.

Aurel Ungureanu, primarul de la Varfu Campului, a tinut sa sublinieze ca, fiind colonel in rezerva si avand o varsta inaintata, isi permite sa spuna anumite lucruri.

"Poezia e un fel de proces verbal a ceea ce s-a discutat aici. Trebuie sa spunem ce avem pe suflet in toate formele posibile. Exista zeci de forme de a-ti spune un punct de vedere, de a spune o problema, de a-ti spune o durere. Ma doare cand suntem pe undeva obligati sa trecem de la un partid la altul, ma doare ca atunci cand esti in opozitie nu este acelasi respect de la ceilalti. Fiind colonel in rezerva, fiind la o anumită varsta cand nu imi mai este frica de urmari, atunci imi permit sa spun aceste lucruri", a declarat Aurel Ungureanu, primarul de la Varfu Campului.

Acest cadou in versuri a fost foarte bine primit de Traian Basescu, care  a ras in hohote.

Se pare ca nu este ceva neobisnuit pentru primarul localitatii Varfu Campului de a compune poezii, intrucat acesta a mai compus si pentru alte figure politice, cum ar fi presedintele sau de partid, Crin Antonescu.

"Am mai compus o poezie si pentru domnul Antonescu cand am fost la congres. Ma exprim pe undeva mai usor in versuri. Inclusiv lucrarea de diploma, Ofiterul si Familia, am inceput-o in versuri, dar nu m-a lasat profesorul si asa a fost sa fie. Ma voi gandi sa scot un volum dupa ce voi termina urmatoarele mandate. Primaria cu poezia se impaca foarte bine, pentru ca sunt exigent", a precizat autorul poeziei.

Cugetare
O sa spun ce va convine
Ne luptam sa traim bine
Chiar daca-s deja batran
Nu mai stau cu mana in san
Si fiindca-i democratie
Mai fac cate o poezie
Astazi multe am invatat
Din lectia ce ati predat
Vom iesi din criza-ncet
Fara bani de la buget
Munca va fi iarasi cheia
Si ca sa nu-mi pierd ideea
Unii au fonduri, au de toate

Altii n-au ca nu se poate
Unii isi pregatesc valiza
Si altii raman cu criza.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
159

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...