PNL pregateste o motiune simpla pe educatie

Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca liberalii ar putea depune o motiune simpla pe educatie, decizia urmand sa fie luata in viitoarea sedinta a BPC.

"Vreau sa spun ca acest subiect ne ingrijoreaza. Luni am avut o discutie de principiu legata chiar de posibilitatea depunerii unei motiuni simple pe educatie. Atat pot sa va spun: In acest moment nu s-a luat o hotarare", a sustinut Tariceanu citat de Antena3.

Intrebat cand se va discuta subiectul motiunii simple pe Educatie, liderul PNL a anuntat ca decizia va fi luata in viitoarea sedinta a PNL.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a explicat ca o asemenea actiune este necesara de vreme ce Ministerul Educatiei a decis scoaterea istoriei din programa scolara pentru clasa a XII-a.

"Predarea istoriei doar la liceele de elita reprezinta doar una dintre masurile de maxima incoerenta, balbe si abuzuri ale Ministerului Educatiei" a apreciat Gorghiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...