Fratele Silviei Chifiriuc si-a luat talpasita, sustine fratele uneia dintre victime!

O agresiune de o violenta iesita din comun a starnit numeroase controverse la Vlasinesti, mai ales ca cel vinovat de scandal este fratele cantaretei Silvia Chifiriuc, cunoscuta in special prin relatia pe care o are de cativa ani cu fostul prim-ministru Petre Roman.

Georgian Chifiriuc, fratele cantaretei, a fost implicat, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o bataie de o violenta iesita din comun, scandal soldat cu doua victime.

Constantin Biciusca, in varsta de 31 de ani, si Mihai Trufin, de 45 de ani, au fost batuti si loviti de mai multe ori cu un topor in cap de Chifiriuc. Mihai Trufin este fratele lui Romica Trufin, viceprimarul comunei Vlasinesti.

"Fratele meu s-a bagat si a fost lovit de patru ori cu toporul in cap. Am fost la el, e constient, dar il doare capul. Vineri il opereaza. Georgian Chifiriuc a venit la maica-sa, nu sta aici. El statea intr-un sat vecin, la Tudora. Nu l-a ridicat politia, nu mai e prin sat, Dumnezeu stie pe unde e!", a declarat viceprimarul din Vlasinesti, Romica Trufin, fratele lui Mihai Trufin.

Mihai Trufin, care asigura paza in zona, se pregatea sa iasa din tura cand l-a observat pe Georgian Chifriuc cu un topor indreptandu-se spre Constantin Biciusca.

In incercarile de a-l salva pe consateanul sau de agresor, Mihai Trufin a primit patru lovituri de topor in cap.

Viceprimarul mai sustine ca fratele lui abia luase salariul, insa dupa altercatie nu s-a mai gasit nici o suma de bani asupra lui.

Gasiti intr-o balta de sange, cei doi au fost transportati cu ambulanta la Botosani in stare grava, de unde au fost apoi transferati la Clinica de neurochirurgie Iasi, din cauza loviturilor severe la cap.

"Ambii pacienti au fost transportati cu doua ambulante din cauza starii in care erau. Prezentau trauatisme craniene deschise si plagi in zona cutiei craniene, precum si traumatisme faciale", a precizat medicul Mihai Murariu, purtator de cuvant al SJA Botosani.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...