PNL despre rezultatul sondajului anuntat de Portariuc: "PSD nu se dezice de practicile mincinoase"

PNL despre rezultatul sondajului anuntat de Portariuc: "PSD nu se dezice de practicile mincinoase"
Partidul Național Liberal Botoșani se vede nevoit să răspundă ferm la declarațiile domnului Ovidiu Portariuc care, în bunul obicei al partidului pe care îl reprezintă, manipulează public printr-un sondaj mincinos.

Declarațiile sale, făcute publice prin intermediul mass-media, nu sunt altceva decât o nouă manevră PSD-istă, uzitată de mai bine de 20 de ani, prin care încearcă să mute atenția publică în altă direcție decât cea dictată de realitățile cotidiene. PSD este presat puternic de ținta electorală impusă domnului Andrei Dolineaschi, cel căruia baronul Liviu Dragnea i-a solicitat un scor electoral de cel puțin 35 de procente la apropiatele alegeri, altfel plătește cu funcția.

În atare condiții, PSD dă dovadă de disperare și anunță public rezultatele unui sondaj mincinos și evaziv, fără să precizeze minime elemente de credibilitate: instituția care a realizat sondajul, eșantionul de persoane chestionate, perioada în care a fost realizat, marja de eroare.

Toate aceste elemente care lipsesc cu desăvârșire din metoda de comunicare aleasă de domnul Ovidiu Portariuc ne determină să avertizăm populația județului Botoșani că Partidul Social Democrat nu se dezice de practicile mincinoase care i-au consacrat liderii în decursul ultimilor 20 de ani, partid care, cu orice mijloace, încearcă o dezinformare și o manipulare publică josnice doar, doar va da mai bine în ochii șefilor de la București.

În dimineața zilei de 26 mai, Andrei Dolineaschi, Ovidiu Portariuc și toată pleiada de lideri PSD-iști din județul Botoșani vor trebui să explice cetățenilor motivele pentru care în tot acest timp au fost mințiți și disprețuiți cu acest model de comunicare publică.

Comunicat de presa
Conducerea PNL Botosani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
25

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
61

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
292

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...