PNL de Botosani, razboi de culise si fotografii de grup!

PNL de Botosani, razboi de culise si fotografii de grup!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani  

Declaratii controversate, atacuri sub centura, acuzatii directe sau doar aluzii politice si chiar, pe ici, pe colo, cu ceva iz penal.

Lupta pentru sefia PNL a inceput la Botosani in mod oficial, chiar daca, de luni bune, razboiul tacit dintre Campanu si Turcanu a mai cunoscut cateva armistitii de dragul unei campanii electorale sau a unei fotografii de partid.

Acum, alte campanii ar putea fi folosite in acelasi scop, insa unul dintre competitori este mai grabit, fiind dispus sa inceapa si sa termine un razboi inainte de campania la europarlamentare.

"Avem nevoie de stabilitate, si stabilitatea o obtinem numai inlocuind actuala conducere de partid. Reprosam conducerea dictatoriala, promovarea preferentiala, gen Bahrin in conducerea CJ, dar si iesirea necontrolata in presa", a declarat Florin Turcanu astazi, intr-o emisiune pe postul Somax TV.

Totodata, Turcanu a precizat ca a luat la cunostinta despre 18 demisii ale membrilor Biroului Politic Teritorial, din numarul total de 24. In aceste conditii, deputatul spune ca urmeaza dizolvarea actualului BP si numirea unui alt organism, cu titlu de interimat.

Campanu sustine, insa, ca nu va demisiona si ca nu va parasi PNL.

"Am vazut declaratii despre o eventuala demisie, plecare din partid. Nu am nicio intentie, am fost ales presedinte al PNL la Botosani acum doi ani de zile, pe 25 martie 2007. Cred ca mai ales acum, noi, liberalii, avem nevoie de unitate in aceasta perioada de opozitie si cred ca trebuie sa fim deosebit de sensibili la orice tentativa de manipulare in favoarea unuia sau altui lider de partid, ba si mai grav, in favoarea adversarilor nostri politici PSD si PD-L", a declarat Liviu Campanu.

Despre dizolvarea actualei conduceri, Campanu spune ca nu isi face griji prea mari, pentru ca acest lucru nu il poate face dacat conducerea centrala a partidului.

"Ca lider, am avut grija ca interesul personal al fiecarui membru sa fie armonizat cu cel general al organizatiei. Conducerea filialei poate fi dizolvata doar de la centru cu tot cu presedinte, dar numai daca i se poate imputa acestuia ceva si nu doar pe baza unei vendete", a incheiat Campanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...