Fara casa si cu un copil in stare grava la spital, inainte de Sfintele Sarbatori!

Tragedie la Stauceni!

O familie a ramas pe drumuri, trei copii fiind nevoiti acum, inaintea sarbatorilor de Paste, sa indure frigul si foamea. Toti membrii familiei au scapat cu viata dupa ce casa a cazut prada unui incendiu devastator, insa mezinul, un bebelus de abia un an de zile, se afla in stare grava la spital, medicii fiind rezervati in privinta sanselor sale de recuperare.

Copilul cel mic, abia trecut de un anisor, a fost aproape de a arde de viu, el fiind salvat din flacari de catre vecini, care l-au scos pe geam, cu hainutele si patura cu care era invelit arzand.

Incendiul, care a distrus aproape in totalitate casa familiei din Stauceni, a fost provocat de un scurtcircuit la instalatia electrica, care a facut ca masina de spalat, care era in functiune, sa ia foc.

Bebelusul a fost transportat la spital cu ambulanta, micutul fiind internat in stare grava cu arsuri pe o mare parte din corp.

"Micutul se afla in stare grava, internat cu arsuri de gradul II si III pe mai mult de 30% din corp. Prognosticul este rezervat, iar medicii incearca sa faca tot ce este posibil pentru a-l stabiliza", a declarat Iuliana Kadar, de la Spitalul de Pediatrie Botosani.

La fata locului s-au deplasat in cel mai scurt timp posibil doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani.

"Presedintele Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Stauceni a amenajat o incapere de la scoala din localitate pentru ca locatarii locuintei distruse de flacari sa poata locui pana la refacerea imobilului afectat. In acest scop, ISU Botosani a pus la dispozitie paturi, saltele, lenjerie etc. Totodata, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta analizeaza posibilitatea de disponibilizare a doua module din tabara de sinistrati Radauti Prut. Acestea vor fi transportate in timpul cel mai scurt si puse la dispozitia familiilor afectate", a declarat plutonier, Dorina Lupu, purtator de cuvant al ISU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...