PNL Botoşani: Dragi pesediști, dacă nu vă veți schimba, veți dispărea asemenea dinozaurilor!


În ultima ședință de Guvern din anul 2014, 21 de primării din județul Botoșani au primit de la Bugetul de Stat peste 18 milioane de lei.

Sumele au fost direcționate, cu doar două excepții, către primării conduse de către primari PSD. Evident, cei care au de suferit sunt cetățenii din alte comune care nu au beneficiat de asemenea alocări.

Dincolo de logica bugetară bolnavă a Guvernului Ponta, observăm cu îngrijorare ca diferențele doctrinare fac încă legea în modelul de administrație folosit de PSD în cei doi ani de mandat Ponta.

Este evident faptul că au fost recompensate cu fonduri guvernamentale comunități care au votat majoritar candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Primul ministru nu este, așa cum cu fățărnicie declara, primul ministru al tuturor românilor. Ponta este și va rămâne exponentul unui sistem care și-a demonstrat limitele electorale pe 16 noiembrie. Și, deși românii au votat covârșitor un candidat care propune schimbarea completă a modului în care se face politică în România, PSD rămâne captiv vechilor soluții folosite de-a lungul anilor de către fondatorii închipuitei social democrații românești (Ion Iliescu, Adrian Năstase, Octav Cozmâncă).

În logica anormală a PSD, cine nu este cu PSD este împotriva acestuia. Ei bine, acest halucinant mod de a împărții societatea românească trebuie să fie șters definitiv din regulile nescrise ale politicii românești.
Logica alocărilor bugetare trebuie schimbată din temelii. Modul în care se face politică și politicienii care încă împărtășesc asemenea opțiuni trebuie, la rândul lor, eliminați, definitiv, prin vot, din viața publică.

Noi, liberalii, solicităm explicații publice, logice, coerente și argumentate din partea liderilor PSD pe plan local cu privire la aceste ultime alocări bugetare. Nimic nu este întâmplător în politică, motiv pentru care cerem public un punct de vedere din partea PSD.

Nimic nu poate fi mai dăunător vietii publice din Botoșani decât perpetuarea acestei politici bugetare pro PSD.
Încheiem amintind locuitorilor județului Botoșani că am atras atenția cu mult timp înainte de destrămarea USL că PSD se comportă ca un partid stat și urmărește, pe termen mediu și lung, un singur scop: creșterea gradului de dependență față de Bugetul de Stat a comunităților aflate, politic, sub controlul acestora.

Orice alt comentariu este de prisos! PSD așa a fost și așa va rămâne! Un partid al intereselor personale sau de grup, un partid ruinat din interior de lupta pentru putere, un partid mamut care nu va supraviețui valului de schimbare din politica românească.

Dragi botoșăneni, pregatiți-vă, vor urma vremuri mai bune! Dragi pesediști, dacă nu vă veți schimba, veți dispărea asemenea dinozaurilor!

PNL Botoșani 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...