Ciutacu castiga procesul cu Sorina Matei: Cam ieftin, fac recurs

Victor Ciutacu a castigat procesul impotriva jurnalistei Sorina Matei, care trebuie sa ii plateasca relizatorului TV dauna morale in valoare de 3.000 de lei.

Ciutacu a dat-o in judecata pe Sorina Matei in mai 2013, dupa ce aceasta l-a jignit numindu-l "jeg uman" si "spagar". La acea vreme, realizatoarea B1 TV lucra la Romania TV, post la care Ciutacu migrase de la Antena 3.

"Onorata instanta a decis ca am de luat 3.000 lei daune de la Sorina Matei. Cam ieftin pentru afemeiat si spagar, fac recurs. Si promit ca anul viitor ma ocup sa execut silit si diferenta de 15.000 lei de la Radu Moraru. Dat fiind ca-n statul de drept hotararile judecatoresti nu se comenteaza, ci se pun in aplicare, ne vedem la recurs", a scris pe blog Victor Ciutacu.
Scandalul dintre Sorina Matei si Victor Ciutacu a inceput odata cu mutarea celui din urma de la Antena 3 la Romania TV in luna martie 2013, ocazie cu care jurnalista l-a atacat pe noul sau coleg de redactie.

"Cred ca pe lumea asta exista oameni si jeguri umane. Individul Ciutacu este, in opinia mea si fara pic de indoiala, un jeg uman. Un om care se tranzactioneaza la nesfarsit pentru un pumn de bani ca sa injure pe unul sau pe altul, in functie de cine ofera mai mult, nu are ce cauta in breasla asta", a scris atunci Sorina Matei pe blog.

Inca de atunci, Ciutacu a amenintat ca s-ar putea adresa justitiei. "Cand il faci pe unul spagar si fustangiu, poti sa te astepti ca s-ar putea sa te coste. Radu Moraru a simtit nevoia sa ma faca in toate felurile si acum il cauta un executor judecatoresc, ca nu a platit daunele decise de instanta", a precizat atunci jurnalistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...