PNL Botoşani: Domnilor de la PSD, USL nu mai trăiește! Faceți opoziție, obișnuiți-vă cu ea!

Cele mai recente declarații publice ale reprezentanților PSD cu privire la o închipuită "redesenare" a configurației politice din Consiliul Județean Botoșani demonstrează încă o dată neseriozitatea cu care acest partid, aspru sancționat de către români la finele anului trecut, înțelege să-și asume realitățile publice și politice.

În fapt, secretarul executiv al PSD Botoșani Gheorghe Vâzdoagă, afirmă că la Consiliul Județean Botoșani USL se reface sub mandatul interimar al vicepreședintelui Gheorghe Sorescu, membru PNL.

În condițiile în care memoria recentă a distinsului politician îi joacă feste, cât și pentru o fidelă comunicare către toți cetățenii județului Botoșani, PNL este în măsura să facă următoarele precizări:

-    USL nu mai există, s-a desființat de drept, cu acordul părților, anul trecut, motiv pentru care toți cei care astăzi mai folosesc acest acronim în spațiul public demonstrează, fără echivoc, rea-credință și evidente intenții de manipulare publică.
-    Astăzi, în Consiliul Județean Botoșani, majoritatea legal constituită este PNL, iar consilierii PSD au datoria să facă o opoziție onestă și constructivă, fără a induce în eroare opinia publică.
-    Conducerea Consiliului Județean este o conducere integral liberală, iar direcțiile de dezvoltare sunt eminamente de dreapta.

Este evident faptul că bugetul județului, proiectele de dezvoltare și întreaga activitate a instituției sunt soluții liberale, corecte, aplicabile, fezabile, soluții pe care actuala conducere a PSD nu le poate contesta, nici în fondul și nici în forma lor.

Sigur, este mult mai comod să votezi proiectul liberal, în integralitatea lui și să-ți faci rost de un astfel de alibi, refacerea USL, apoi să mimezi o opoziție politică fără conținut.

Domnilor de la PSD, USL nu mai trăiește! Faceți opoziție, obișnuiți-vă cu ea!

Senator Viorel Grigoraş
Purtător de cuvânt al PNL Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul unui botoșănean a pus poliția pe urmele lui! (Foto)

astăzi, 09:07

La rampa de depozitare a deșeurilor de pe strada Pacea, duminică dimineață, în jurul orei 8.45, un conducător auto a fost observat prin intermediul camerei de supraveghere instalată î...

Viața de noapte în centrul orașului Botoșani: Țipete și larmă, găști pe străzi, pericole la tot pasul (Foto)

astăzi, 08:17

În weekendul 27-29 septembrie, polițiștii locali din municipiul Botoșani au intervenit în mai multe situații. Pe Pietonalul Transilvaniei, în noaptea de vineri spre sâmb...

FC Botoșani: Alin Ciobanu convocat la echipa națională!

astăzi, 08:01

Goalkeeperul FC Botoșani, Alin Ciobanu, a fost convocat la echipa națională a României Under 17, care va susține în prima jumătate a lunii octombrie o dublă amicală cu Muntenegru. ...