PNL Botosani - Abuz de putere sau inflatie de imagine?

PNL Botosani - Abuz de putere sau inflatie de imagine?

 Florin Turcanu  

Florin Turcanu deplange soarta PNL-ului si cere scuze public de la botosaneni pentru situatia creata in ultimele saptamani!

Turcanu nu este insa foarte suparat pe faptul ca a fost demis din functia de secretar coordonator al filialei teritoriale PNL Botosani, aratandu-se mai degraba deranjat de comentariile acide facute la adresa sa de presedinte PNL Botosani, Liviu Campanu.

In ciuda deciziei luate de liderul partidului, Florin Turcanu isi sustine in continuare punctul de vedere si intentioneaza sa conteste decizia de eliminare din functia de secretar coordonator al filialei PNL Botosani, prin simplul fapt ca s-a incalcat statutul, chiar si prin inlocuirea sa cu Liviu Andronic.

Un membru de partid nu poate sa detina doua functii deodata in interiorul partidului, cum ocupa in prezent Liviu Andronic. Mai mult, in Biroul Politic Judetean au votat si persoane care nu au drept de vot. Toate aceste lucruri nu fac altceva decat sa evidentieze faptul ca statutul a fost incalcat tocmai de presedintele PNL Botosani, a precizat Florin Turcanu.

Deputatul pe Colegiul Saveni este convins ca liderul liberalilor din Botosani, prin afirmatiile calomnioase la adresa sa, nu face altceva decat sa formeze o prapastie intre membrii partidului, lucru care, automat, va determina si slabirea organizatiei PNL Botosani.

Vreau sa-i reamintesc domnului Liviu Campanu ca sunt membru PNL din anul 1997, iar daca am reusit in viata si in politica s-a datorat tocmai fortelor proprii. Am sa le demonstrez oamenilor ca ma voi lupta sa le rezolv problemele, intrucat stiu ca sunt destule neajunsuri. Nu vreau sa intru in polemica cu liderul de partid, eu am un alt scop, acela de a le face botosanenilor un trai mai bun. Imi cer public scuze fata de cetatenii care si-au pus increderea in acest partid, pentru ca au fost martori la un comportament ce nu este demn de un presedinte PNL, si le promit ca situatia se va schimba in martie, a declarat deputatul Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...