Concert de Craciun cu Vasile Seicaru la Teatrul Mihai Eminescu Botosani!

Concert de Craciun cu Vasile Seicaru la Teatrul Mihai Eminescu Botosani!

 VASILE SEICARU  

In data de 13 decembrie 2008, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, ora 19.00, Vasile Seicaru va sustine un recital de cantece de iarna si Craciun, recital inscris in programului turneului sau din aceasta luna, in Moldova si in tara.

Autor si interpret al unor piese celebre (Aruncarea in valuri, La Adio, Antiprimavara, Imposibila nunta, Dragostea-I destin stravechi, Din prea mult sau prea putin, Viata-I viata, banu-i ban, Citeste numai la final etc), artistul poseda si un repertoriu specific traditionalei perioade a Sarbatorilor Craciunului (Randuri pentru Mos Craciun, Noapte fara anotimp, Ninsorile din gari etc).

De aceasta data, la Botosani, Vasile Seicaru va sustine un select recital incadrat in atmosfera traditionala a Craciunului.

In afara pieselor traditionale de iarna si Craciun si a catorva din cantecele sale consacrate, Vasile Seicaru isi va surprinde publicul cu piese noi, piese ce fac parte din noul sau album, intitulat Un inger pereche, album ce va fi lansat la inceputul lunii februarie 2009.

Informatii sau rezervari la nr. de tel: 0231/ 51.21.84, 0740056055

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...