PNL Botoșani a început în forță campania pentru alegerile europarlamentare

PNL Botoșani a început în forță campania pentru alegerile europarlamentare
  Partidul Național Liberal(PNL) – filiala Botoșani a început în forță campania electorală pentru alegerile pentru Parlamentul European. Startul campaniei electorale s-a dat chiar în noaptea de 25 aprilie 2014, prin realizarea afișajului la punctele stabilite legal, de către echipa PNL Botoșani, în frunte cu președintele Florin Țurcanu.

Afișele indică echipa campioană a PNL, respectiv actualii europarlamentari liberali, precum și candidatul nostru, botoșăneanul Mihai Țurcanu.

 Ulterior, în fiecare zi a campaniei electorale, tinerii și pensionarii liberali, alături de membrii echipelor de conducere de la municipiu și județ au împărțit pliante electorale de la corturile amplasate în zone- cheie din Botoșani, îndemnând botoșănenii să își exercite dreptul fundamental de vot.

De asemenea, echipe mixte ale PNL au mărșăluit prin municipiu pentru a oferi pliante electorale și a conștientiza populația despre importanța votului, mai ales în contextul alegerilor europarlamentare.

Coordonatele pe care echipa PNL Botoșani își axează campania electorală sunt: “Pe 25 mai 2014, Europa alege! Alege și tu!, o campanie a Partidului Național Liberal de conștientizare a importanței alegerilor pentru Parlamentul European. Pe 25 mai votează un botoșănean pentru Parlamentul European! Avem șansa să contribuim la felul în care trebuie gestionată Europa! Votează Mihai Țurcanu și echipa PNL!"

ECHIPA PNL BOTOȘANI

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
51

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
802

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
241

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...