Ploile se extind în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Ploile se extind în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile
Joi, norii vor fi consistenţi şi va ploua pe arii extinse în jumătatea de nord în timpul zilei. Vântul va fi foarte activ în toată ţara, chiar tare la munte. Temperaturile cresc faţă de ultimele zile, astfel că maximele vor fi cuprinse între 12 si 22 de grade.

În vestul, centrul şi în nordul ţării va fi o zi caldă, dar în general închisă. Norii vor acoperi cerul cât e ziua de lungă şi sunt puţine şanse să răzbată câteva raze de soare. Nu vor lipsi nici ploile, mai ales din Transilvania si din Maramures, chiar şi în aceste condiţii maximele prognozate sunt mai mari decât ieri :11 grade la Miercurea Ciuc, 15-16 grade în Braşov, Sibiu, Tg Mures şi 18-19 grade la Arad şi la Timişoara.

În Moldova alternează perioadele însorite cu nori şi ploi trecătoare, mai ales în jumătatea nordică a regiunii, în timp ce în sudul acesteia este mai mult soare şi mai cald. Nici aici vântul nu este de neglijat, iar temperaturile cresc de la 13-14 grade la Suceava, până la 19 grade la Focşani şi la Galaţi.

Vineri norii şi ploile se extind peste toată ţara. Excepţie face zona montană unde vor fi mai mult sub formă de lapoviţă, chiar ninsoare în zonele mai înalte. Temperaturile maxime scad semnificativ faţă de ziua precedenta cu 4-5 grade şi vor avea valori cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc şi 15-16 grade în sudul ţării, la Alexandria şi la Giurgiu.

Sâmbătă aria precipitaţiilor se restrânge din nou în vestul, centrul si nordul tarii. Temperaturile mai câştigă 2-3 grade, aşa că la amiază vor fi cuprinse intre 8 grade la Miercurea Ciuc şi 18 grade la Giurgiu. (RTV)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
59

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
121

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
22

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...