Plimbare cu ghinion, finalizată cu două dosare penale!

S-a ales cu dosar penal după ce şi-a lăsat prietenul la volanul maşinii sale, deşi ştia că acesta are permisul suspendat! Tănărul de 20 ani, aflat la volan, va răspunde şi el în faţa legii.

Marţi, în jurul orei 12.00, un tânăr de 20 ani, din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DC 28, pe raza localităţii Gorbăneşti.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 06.05.2013.

În autoturism a fost depistat în calitate de pasager şi proprietarul acestuia. În sarcina sa s-a reţinut faptul că i-a încredinţat autoturismul tânărului de 20 ani, pentru a-l conduce, deşi cunoştea că acesta are permisul reţinut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și respectiv încredinţarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce are dreptul de a conduce suspendat.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...