Plata pe doua facturi a incins spiritele la casieriile Nova ApaServ!

Plata pe doua facturi a incins spiritele la casieriile Nova ApaServ!
Botoşănenii s-au trezit in aceste zile cu două facturi în acelaşi plic, fiind anunţaţi că, pentru plata serviciilor de apă-canal au de plătit atât la Apa Grup, cât şi la Nova ApaServ! Mai mult, odată ajunşi la sediul furnizorului de apă-canal, au mai avut de trecut un hop: două facturi înseamnă şi două cozi, dar şi mulţi nervi!  

Reprezentanţii S.C. NOVA APASERV S.A. anunţă că au identificat şi aplicat o soluţie pentru ca botoşănenii să nu mai aştepte la două cozi pentru plata facturilor la apă din perioada 14 septembrie – 22 octombrie, transmite printr-un comunicat noul furnizor de apa-canal.

Situaţia a apărut după ce societatea APA GRUP a rămas pe parcursul lunii septembrie fără licenţă de furnizare a serviciilor de apă şi canalizare, acesteia luându-i locul S.C. NOVA APASERV S.A. Pentru perioada mai sus menţionată s-au emis două facturi, una pentru consumul lunii septembrie, achitat fostului operator S.C. APA GRUP S.A., şi o a doua, pentru consumul de apă din prima jumătate a lunii octombrie, eliberată de S.C. NOVA APASERV S.A.

Programul electronic, precum şi procedurile contabile de încasare permit începând de astăzi plata celor două facturi la acelaşi ghişeu.

"Ne cerem scuze pentru întârzierea cu care s-au pus la punct aceste detalii, din cauza cărora au apărut nemulţumiri în rândul clienţilor noştri. Încercăm să rezolvăm problemele din mers şi vă garantez că procedurile de plată a apei şi canalizării se vor moderniza în foarte scurt timp", a declarat Maricel Georgescu, directorul general al S.C. NOVA APASERV S.A.

Fără datorii la bugetul de stat, noul operator va avea posibilitatea să îmbunătăţească net relaţia cu beneficiarii, lucru ce se va reflecta atât în calitatea apei furnizate cât şi în modalităţile de plată a facturilor, transmite Nova ApaServ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
6

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
132

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
54

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...