Contac si Dorin Ciustea, la bursa zvonurilor pentru conducerea UNPR Botosani!

Contac si Dorin Ciustea, la bursa zvonurilor pentru conducerea UNPR Botosani!

LIVIU CAMPANU

Constantin Contac sau Dorin Ciustea sunt doi dintre politicienii care ar putea prelua conducerea UNPR Botosani. "Un coleg din Senat, membru UNPR, m-a intrebat daca la Botosani exista vreun Contevici. I-am spus ca nu, dar exista un Contac", a dezvaluit fostul uneperist Liviu Campanu.

Fostul vicepresedinte al formatiunii politice sustine ca, neoficial, exista trei variante de nume vehiculate ca ar putea conduce filiala locala a UNPR. Primul ar fi Adrian Bahrin, inca memru al UNPR, Constantin Contac, fost presedinte al PSD, si a treia varianta, Dorin Ciustea. Acesta din urma ar avea misiunea, sustine Campanu, sa reconstruiasca partidul pe structura Universitatii "Spiru Haret".

"In politica romaneasca, orice este posibil. Aceste nume sunt doar niste zvonuri, drept dovada ca un coleg din Senat, membru UNPR, m-a intrebat daca la Botosani exista vreun Contevici. I-am spus ca nu, dar exista un Contac", a precizat senatorul independent Liviu Campanu.

In ceea ce priveste viitorul acestei formatiuni politice, Campanu a precizat ca "UNPR-ul este intepenit in sistem si tinut asa din anumite interese. Vom constata asta la alegerile viitoare".

Liviu Campanu a fost demis din UNPR dupa ce a anuntat public in plenul Senatului ca va vota motiunea de cenzura depusa de PSD si PNL, lucru pe care l-a si facut, iscand apoi o serie de dispute la nivel national dupa ce a declarat ca, pentru a nu vota in favoarea motiunii, ar fi primit posturile de inspector scolar general sau chiar pe cel de prefect la Botosani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep operațiunile de dezinsecții în municipiul Botoșani. Recomandări pentru cetățeni!

astăzi, 14:28
43

În perioada 22 – 23 mai 2024, în intervalul orar 22.00 – 05.00, se va desfășura operațiunea de dezinsecție în vederea combaterii țânțarilor, căpușelor și a...

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
140

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
21

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...